Complete Website

Onze wereld wordt steeds digitaler, en het is daarom belangrijk dat je je eigen website hebt. Misschien heb je een eigen bedrijf en wil je via het internet nieuwe klanten krijgen? Of heb je een hobby, en wil je je eigen blog bijhouden? Je hebt hiervoor je eigen website nodig. Maar wat als je niet weet hoe je exact een website moet maken? Of wil je liever dat een professional dat voor je doet? Dan ben je bij Mijnwebdesignpartner aan het juiste adres. Wij kunnen voor jou een complete website maken, die voldoet aan alle eisen die je hebt. Lees verder wat dit precies inhoudt:

Wat houdt een complete website in?

Wanneer wij een complete website voor je maken, dan betekent dat dat de website functioneel klaar is als we hem aan je opleveren. We zorgen ervoor dat alle benodigde pagina’s aanwezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de over ons pagina, contactpagina, en het blog. Misschien wil je wel een e-commerce webwinkel opzetten? Dan kunnen we dat ook voor je regelen.

Een van de belangrijkste zaken voor het hebben van je eigen website, is dat je er zelf aan kunt sleutelen. Dat je zelf nieuwe content kunt toevoegen. Wij kunnen dit ook voor je regelen - de kans is groot dat je vooral wilt dat wij het opstartproces voor je doen. Zodat je daarna zelf aan de slag kunt met de website invullen.

Elke complete website die we voor je maken kunnen we maken met behulp van verschillende content managementsystemen. Dat betekent dat wij de fundering van de website maken, en dat jij daarna alles kunt toevoegen. De content managementsystemen zijn onder andere Wordpress, Joomla of Umbraco. Dit zijn handige en simpele manieren waarop jij bijvoorbeeld een nieuwe blogpost kunt toevoegen, een nieuwe pagina kunt creëren of het uiterlijk van je site veranderen.

Laat ons een complete website voor je maken!

Wil je graag je eigen website? Mijnwebdesignpartner kan je helpen met het volledig verzorgen van een nieuwe website. Het maakt niet uit of dat nu voor privé of bedrijfsdoeleinden is. We zorgen ervoor dat je al snel binnen korte tijd een volledig functionele website tot je beschikking hebt. De prijs hiervoor is €499 exclusief btw. Voor deze prijs zorgen we ervoor dat jouw website klaar is om het internet op te gaan. Het mooie aan dit complete website pakket is dat je daarna alle aanpassingen zelf kunt doen, dat hoeft dus niet met extra kosten via ons.

Heb je interesse om een complete website te laten maken door Mijnwebdesignpartner? Neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie. Laat in je mail weten wat voor site je precies (of ongeveer) wilt hebben, en eventuele extra eisen die je hebt voor je website.