Website laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - Webdesign

Voorwaarden

Voorwaarden

Aangezien wij aangesloten zijn bij "Stichting Webshop Keurmerk" dienen wij onderscheid te maken in het voeren van onze algemene voorwaarden met betrekking tot de verkoop aan consumenten en bedrijven. MijnPartnerGroep.nl hanteert als webwinkel voor consumenten de Algemene Voorwaarden van Webshop Keurmerk.

Kies hieronder a.u.b. de voorwaarden die op u van toepassing zijn:

Inzake de wetgeving GPDR / AVG die per 25 mei 2018 van kracht zijn heeft MijnPartnergroep.nl haar algemene voorwaarden aangepast. Naast de algemene voorwaarden maakt ook de verwerkersovereenkomst integraal onderdeel uit van iedere overeenkomst tussen MijnPartnergroep.nl (MijnBackupPartner.nl) en de klant.

Algemene voorwaarden: Consumenten

Algemene voorwaarden: Consumenten

Algemene voorwaarden: Bedrijven

Algemene voorwaarden: Bedrijven

De verwerkersovereenkomst maakt evenals de algemene voorwaarden, integraal onderdeel uit van iedere overeenkomst inzake diensten tussen MijnPartnergroep.nl (MijnBackupPartner.nl), gevestigd in Vianen en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09188646 en de klant. In het kader van deze verwerkersovereenkomst wordt MijnPartnerGroep.nl aangemerkt als 'Verwerker' en de klant als 'Verwerkingsverantwoordelijke'. Zie het tabblad 'algemene voorwaarden' om de juiste voorwaarden te downloaden in PDF formaat.

Verwerkingsovereenkomst

Neem kennis van ons privacybeleid. Alle door ons verzamelde informatie valt onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Bij je bezoek wordt niet-persoonlijke informatie verzameld en bewaard voor statistische doeleinden. Onder niet-persoonlijke informatie verstaan wij het Internet adres waarvandaan je onze site bezoekt, de datum en het tijdstip van je bezoek en de pagina's die je bekijkt tijdens je bezoek.

Wij kunnen ook persoonlijke informatie van je verzamelen als je ons per e-mail benadert of een reactie/commentaar formulier van onze website gebruikt. Wij verzamelen deze gegevens met als enig doel antwoord te geven op je vraag en om je betere service te leveren. Belangrijk is dat MijnPartnerGroep.nl deze informatie niet bekend zal maken, zal verkopen, of op enige andere manier deze informatie beschikbaar zal stellen aan derden.

Privacy Policy