Website laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - Webdesign

Webdesign

De eerste stappen naar een zakelijke website kunnen vaak overweldigend zijn. Wat wil je precies bereiken met een zakelijke website? Wat voor design en layout had je in gedachten met welke functionaliteit? Hoe richt je verder de content in van een website? Hoe het totaalplaatje eruit ziet kunnen wij je in begeleiden met de diensten van MijnWebdesignPartner.nl. Met onze jarenlange ervaring weten we wat bedrijven van een website kunnen verwachten en hoe dit te realiseren is. Een website kan vele voordelen voor vrijwel elk bedrijf geven. Biedt bijvoorbeeld je producten aan via een webshop. Of richt het in als een schitterend portfolio waarmee je nieuwe klanten kunt overtuigen en benaderen. En biedt functionaliteit aan die op een andere wijze niet geleverd kan worden.

Een website kan ook gebruikt worden om mensen en potentiele klanten te benaderen via andere manieren dan traditionele marketing niet kan gebruikt worden. Adverteer bijvoorbeeld alleen naar de klant op basis van hun interesses en beroepen,  en vindt jouw ideale klant. Natuurlijk hoeft dit niet alleen op basis van per klik betaling plaats te vinden, maar kan dit ook met natuurlijke of organische zoekresultaten zijn. Zorgen dat je voor jouw interessante zoekwoorden op de topposities binnen Google komt te staan samen met MijnWebdesignPartner.nl. 

Zakelijke website laten maken

Al dat en meer kan dus bereikt worden met een zakelijke website, maar hoe gaat het proces om een zakelijke website te laten maken in zijn werk? Dat lichten we verder toe. 

Het begint natuurlijk allemaal met een idee, wat is de visie voor jouw bedrijf en hoe denk je dit in op het internet. MijnWebdesignPartner.nl maakt het graag voor je waar. Dankzij onze ervaring en combinatie van commerciële en technische mensen op de juiste plekken zorgen we ervoor dat we je verstaan. En vervolgens kunnen waarmaken. Er is namelijk veel mogelijk op het gebied van een website. En een zakelijke website kan gebruikt worden om nieuwe hoogtes te bereiken met je gehele bedrijf. 

Content Management Systeem voor het gemakkelijk aanpassen van tekst en kleine aanpassingen

Met een zakelijke website wil je natuurlijk niet voor elke kleine aanpassing afhankelijk zijn van anderen, zelfs ons niet. Daarom maken wij gebruik van een Content Management Systeem wat inhouse ontwikkeld is. Met gebruik van een bijzonder krachtige technologie die niet alleen razendsnel en stabiele resultaten levert, kan de code taal ASP.NET ook jaren draaien zonder hinder te ondervinden als andere Content Management Systemen zoals bijvoorbeeld WordPress dit wel heeft. Een ASP.NET website is een betrouwbare basis voor elk bedrijfswebsite. 

Er is door elke medewerker ook aan de website te werken, dankzij de gemakkelijke en voor hand liggende interface is er eenvoudig een tekst te maken en te publiceren. Allemaal rechtstreeks vanuit de website. Er zijn ook verschillende log ins te maken voor verschillende soorten medewerkers. Voor iemand die alleen baat heeft bij het inzien van de teksten is hier een onderscheid in te maken. En ook zo voor degene die alleen de klantgegevens hoeft in te zien.  Zo kan je gescheiden werken aan de website. 

Website laten maken kosten

De kosten van een website laten maken zijn vaak niet helder, daarom hebben we bij MijnWebdesignPartner.nl geprobeerd om dit wat minder cryptisch te maken. We hebben namelijk twee verschillende pakketten die bestaan uit een totaalplaatje. Voor een vast maandelijks bedrag is zo een Zakelijke website te laten maken zonder onverwachte (torenhoge) kosten. Dit gaat dan met het Website To Go pakket. Waar het dus een vast maandelijks bedrag wat ook per maand voldaan dient te worden. En wanneer je liever gelijk alles van tevoren wilt budgetteren dan is de optie om voor het Website Compleet pakket te kiezen. Hier wordt dan altijd van tevoren een offerte  geschetst zodat hier een helder overzicht ontstaat. 

Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken kan op een aantal verschillende manieren uiteraard. Op onze manier straalt jouw website de visie van jouw bedrijf uit. We hebben door het gehele proces van de zakelijke website laten maken nauw contact en horen graag aan waar jouw bedrijf voor staat,  wat de bestaande en vertrouwde huisstijl kleuren zijn. En hoe we dit op een moderne en mooie manier omzetten naar het web. 

Dankzij onze grafische designers en technische medewerkers kunnen we ervoor zorgen dat jouw website er niet zo uitziet als elke andere. En er een uniek concept wordt neergezet die geheel aansluit bij jouw bedrijf. Het dient immers en verlenging te worden van je bedrijf. En geen nagedachte of losstaand item. Een website kan ervoor zorgen dat je dus je klanten nieuwe diensten, bestaande diensten uitgebreid of een betere ervaring kunt bieden. 

Bedrijfswebsite laten maken

Om een Bedrijfswebsite te laten maken kan er dus gebruik gemaakt worden van een van de twee pakketten. Met een duidelijk kostenplaatje en helder traject gaan wij voor je aan de slag. Dankzij het nauwe contact en bereikbaarheid kunnen we ervoor zorgen dat jouw visie omgezet wordt naar een website. Voor elk bedrijf kunnen wij een website realiseren. Of dit nu voor een B2B of B2C markt is, wij kunnen voor freelancers, zzp’ers en bedrijven een passende website maken die jouw klanten verder kunnen helpen. 

Ook is jouw Bedrijfswebsite uitstekend ingericht voor de zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo. We nemen hier maatregelingen voor op de achtergrond en kunnen actief een strategie met je opstellen via een bijkomende dienst om hier de maximaal haalbare resultaten uit te krijgen. Sta voor jouw belangrijke zoektermen bovenaan met de juiste teksten en landingspagina’s. En er kan natuurlijk ook een Google Adwords campagne opgezet worden om op een pay per click basis te adverteren op andere websites en zoekmachines. 

Zo zijn we een one stop shop voor al jouw zakelijke website benodigdheden en kunnen ervoor zorgen dat jouw website de resultaten behaalt die jij van een bedrijfswebsite kunt verlangen. Vraag nu een offerte aan of kom in contact met ons om even te bespreken wat wij voor jouw bedrijf kunnen bereiken. En sluit een dienst bij jouw partner in websites af, MijnWebdesignPartner.nl!