Website laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - Webdesign

Meer conversie met nl domeinen

Meer conversie met nl domeinen
MijnWebdesignPartner

Meer conversie met nl domeinen

Het team van MijnWebdesignPartner.nl is druk bezig geweest om een nieuwe tool te lanceren die elke registrar en hosting partij kan gaan gebruiken. De domeinnaam suggestie tool van SIDN kan met deze tool geïntrigeerd worden in elke website gebaseerd op PHP en heeft een standaard plugin beschikbaar voor populaire hosting administrator tool WHMCS. De tool zorgt voor suggesties van domeinnamen die nog beschikbaar zijn voor de extensie .nl. En daarna natuurlijk gelijk beschikbaar worden om te registreren.

Een domeinnaam verzinnen kan soms nog best een lastig proces zijn, veel .nl en andere populaire extensies hebben al een hoop mensen die je voor zijn gegaan met het registreren van een domeinnaam. En zodra een domeinnaam eenmaal vastgelegd is zal dit lastig zijn om over te nemen of kopen. De logische keuze voor velen is dan om in plaats deze weg in te slaan, om een nieuw domeinnaam te bedenken. Met onze tool is het gemakkelijk om dit te automatiseren en dit niet aan de klant zelf over te laten. Maar om gelijk met een hoop zinnige alternatieven te komen die met een druk op de knop vastgelegd kunnen worden. 

SIDN heeft al een lange tijd een tool beschikbaar die verschillende domeinnamen suggereert om te bestellen, deze leadgenerator is een vaste stroom van verkeer waar elke registrar wel bekend mee is. Met deze registreer nu knop kom je uit op een pagina waar een domeinnaam zo vast te leggen is via een van de registrars. De populaire partijen komen hierbij meer naar boven toe. 

Uit de cijfers van registrars die de domeinnaamsuggestie tool al gebruiken wordt er al een conversie percentage van 20% teruggezien. Dat is natuurlijk een hoog percentage wat voor een hoop verschil kan zorgen in de leads die hiervandaan komen. 

.nl domeinnaam 

Een .nl domeinnaam is al mogelijk om te registeren sinds een lange tijd, als een van de eerste landsextensies is .nl sinds 1986 een feit. Sindsdien zijn er een hoop domeinnamen geregistreerd en actief. Om een eigen plek op het internet te veroveren zijn de .nl domeinnamen dus de stap voor Nederland. Het komt echter vaker voor dat jouw gewenste domeinnaam al bezet is. Met deze suggestie tool wordt het dus mogelijk om voor je klanten snel een nieuwe te kunnen selecteren en aanschaffen. 

Het zoeken naar alternatieven voor een domeinnaam met .nl is iets waar elke registrar wel bekend mee zal zijn, van je klanten hoor je dit ook soms dat een gewenste domeinnaam al bezet is. En dan komt vaak de vraag wat hier tegen te doen is, en hoe ze een andere domeinnaam kunnen gaan bedenken. Dankzij de suggestie tool van SIDN en de integratie van MijnPartnerGroep.nl is dit dus nog gemakkelijk te zetten op je website of applicatie. Met een standaard download voor PHP en tevens een plug-in voor degenen die WHMCS gebruiken als beheersysteem.

Download nu de integratie tool voor jouw website via GitHub om hem gelijk te gaan gebruiken. Het enige wat noodzakelijk is zijn de nodige gegevens van SIDN.