Website laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - Webdesign

Mobiele aankopen op je webshop

Mobiele aankopen op je webshop
MijnWebshopPartner

Mobiele aankopen op je webshop

Mobiele aankopen op je webshop

Steeds meer aankopen gebeuren via de smartphone. Dit is natuurlijk geen geheim en te verwachten. Je kent het zelf wel, je telefoon is niet meer van je te scheiden. Waarom zouden mensen niet via hun mobiel even een paar nieuwe schoenen kopen? Dit zie je ook terug bij de grote jongens zoals de Bijenkorf of Bol.com. Op elk apparaat is het een eitje om even wat te bestellen. Combineer dit met een makkelijke koppeling naar de favoriete betaalmethode van iDeal en een bestelling is met 2 minuten geregeld. Dit komt doordat de klant ook over al zijn gegevens beschikt in zijn mobiele browser. Dit wordt namelijk allemaal gedeeld en meegenomen. Enige wat ze hoeven doen is het formulier aanklikken en alle gegevens worden voor je ingevuld.
De andere populaire betaalwijzen die er zijn in Nederland zijn de credit card en PayPal. Zeker PayPal is altijd nog een eenvoudige wijze om snel iets af te rekenen op je mobiele apparaat.  Enige wat namelijk nodig is zijn je gegevens voor PayPal.

Is jouw webshop van MijnWebShopPartner.nl geschikt voor mobiel?

Bij MijnWebShopPartner.nl houden we rekening met mobiel, alle functionaliteit is aanwezig en je wordt niet omgeleid naar een andere versie van je webshop hosting. Wanneer er wel doorgelinkt wordt naar een andere website dan is dit funest voor je ranking binnen Google en andere zoekmachines. Het moet namelijk responsief zijn en beschikken over alle functies.

Verschil tussen de generaties    

De grootste gebruikers van mobiel shoppen op het web zijn de millennials, wanneer je doelgroep voor je winkel hieruit bestaat dan kan je hier dus nog extra aandacht aan besteden.  Hierna komt de generatie die na 2000 is geboren.  Die zijn ondertussen ook nu 17 op datum van schrijven.
Babyboomers is dit jaar het aantal mobiele aankopen gestegen met een dubbele factor. Ook de oudere generatie begint er steeds meer gebruik van te maken. Dit gaat natuurlijk alleen maar meer groeien nu de grens tussen desktop en mobiel steeds meer vervaagd. MijnWebShopPartner.nl is enthousiast om samen met jou mee te groeien en ontwikkelen waar de markt ook heen gaat voor jouw webshop!