Website laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - Webdesign

Website laten maken

Website laten maken

Een website laten maken kan bij MijnWebdesignPartner.nl snel, voor een scherpe prijs en met de beste resultaten. Laat je overtuigen van onze voordelen door verder te lezen!

Een website fungeert als de basis van jouw bedrijf, je werft er nieuwe klanten door, je deelt nieuws en informatie met je bestaande klanten en je kunt jouw product aanbieden op het internet. Niet langer dient een website alleen meer als leuk visitekaartje waar je mee kunt pronken. Maar is ook een essentieel onderdeel van het voortbestaan van jouw bedrijf. Mensen zoeken naar diensten, producten en informatie vanaf hun telefoon, laptop of desktop. Het is dus ook zaak dat jouw website er op elk schermformaat en browser er mooi uitziet en geheel bruikbaar is. 

Website geschikt voor elk apparaat

Met het steeds populairder worden van Smartphones is het web daar ook steeds meer voor ontwikkeld. Het is nu niet meer weg te denken, maar een website dient voor elk apparaat en schermformaat geschikt gemaakt te zijn. Dit maakt het gemakkelijker voor klanten en bezoekers om ook jouw website op een kleiner scherm in te zien. 

Met ons eigen ontworpen en gerealiseerde Content Management Systeem houden we hier rekening mee zodat jouw website er op elk schermformaat uitstekend en volledig uitziet. Zonder haperingen of langere laadtijden wordt jouw website zo omgezet naar het scherm van je bezoeker.

Razendsnelle website 

Een snelle website is belangrijk voor een hoop verschillende doeleinden. Of dit nu voor het gebruikersgemak van de bezoeker zelf is, voor het dagelijkse werk van je of dat het nu voor zoekmachines is. Bezoekers zullen namelijk snel afhaken wanneer ze langer dan 3 seconden moeten wachten op de informatie die ze zoeken. Daarom is het zo belangrijk dat jouw website zo snel mogelijk inlaad en daarnaast natuurlijk ook altijd bereikbaar is. Aangezien we de servers waar jouw website op gaat staan ook daadwerkelijk in de eigen handen hebben kunnen we ervoor zorgen dat jouw website een uptime heeft van 99,99%. En dat hij razendsnel is door onze optimalisatie en architectuur. 

Zo laad je website snel in en kunnen jouw bezoekers snel gebruikmaken van de website. Zodat je hier geen obstakel creëert die roet in het eten kan gooien!

Social Media Integratie

Met social media integratie direct vanuit je website kunnen bezoekers je informatie delen op social media. Kies de Social Media die jij gebruikt voor jouw website en voeg eenvoudig dit toe op de plek die jij kiest! Zo kunnen jouw laatste nieuws en blog posts gedeeld worden via Social Media en opgepikt worden om nog meer bekeken te worden!

Social Media kan jouw bedrijf beter op de kaart zetten bij nieuwe publieken dan ooit. Kom in contact met jouw doelgroep en ga met ze om op een interactieve wijze. 

Bijhouden van jouw website statistieken

Als je eenmaal door ons een website hebt laten maken dan wil je natuurlijk ook weten hoe die presteert. Met onze integratie van standaard Google Analytics kan je altijd tot in de puntjes zien hoe een bezoeker op jouw website terechtkomt. En hoe de bezoeker interactie heeft met jouw website. Mocht je ook nog een ander favoriete statistieken tool hebben dan kan je altijd even contact met ons opnemen om dit voor je te installeren. 

Met het analyseren van jouw website resultaten kan je elke maand reflecteren op wat werkt en wat niet. Zo kan jouw content optimaliseren voor jouw bezoekers, en ervoor zorgen dat bezoekers ook converteren door lid te worden van jouw nieuwsbrief, een actie uitvoeren op je website of een bestelling plaatsen.

Wat kun je bereiken met een Website? 

Met een website kan je een hoop bereiken en kan je afstemmen naar jouw wensen. Wil je dat bezoekers jouw laatste en beste werk zien voordat ze klant bij je worden? Of wil je graag meer producten verkopen of juist meer boekingen voor je showroom? Dit alles kan met een website bereikt worden. 

Met de website die wij voor je maken kan je de focus leggen op het binnenhalen van klanten, orders of conversies. En de technische aspecten van een website geheel aan onze kunde overlaten. Breng je bedrijf naar nieuwe hoogtes met een website gemaakt door MijnWebdesignPartner.nl.

Content Editors en Schrijvers

Een website is natuurlijk niet alleen een mooi uiterlijk, een goede website heeft ook de content of inhoud waar een bezoeker nu naar op zoek is. Of dit nu een blog post, pagina of product is. Een goede tekst haalt bezoekers over en houdt ze vast op de pagina voor een langere tijd. Waardoor je meer conversies terugziet in de maandelijkse rapporten. 

Content editors en schrijvers die je in dienst hebt kunnen gemakkelijker dan ooit hun content schrijven en online zetten op je website dankzij onze handige content editor. 

Visueel aantrekkelijk en met een huisstijl

Een website moet naast functioneel te zijn ook gelikt eruit zien, met de kennismaking noteren we je punten en visie en gaan voor je aan de slag om een concept neer te zetten. Na akkoord gaan we voor je over op het bouwen van de website en zorgen ervoor dat alles is zoals jij dat voor je ziet. We maken ook suggesties aan de hand van onze jarenlange ervaring met het maken en onderhouden van websites wat de slimste weg is. 

Ook kan je bij ons terecht voor het visuele aspect van jouw website. Met het ontwerpen van een logo en huisstijl geef je een compleet eigen identiteit aan je website die het beste bij jouw bedrijf past. Zo zorg je ervoor dat het er vertrouwd, professioneel en mooi eruit ziet. Ons grafisch design team gaat graag voor je aan de slag om ook voor jouw die huisstijl te vinden als je die nog niet hebt vastgesteld!

Zoekmachines en de vindbaarheid van een website

Zoekmachines spelen een grote rol in het succes van jouw website. Of dit nu via adverteren is of via de natuurlijke zoekresultaten. Bezoekers kunnen nu je beter vinden dan ooit met relevante zoekresultaten. Mogelijke bezoekers kunnen bijvoorbeeld zoeken naar een specifieke dienst of product waar jij de beste content voor hebt geschreven. Of ze vinden je door het zoeken naar het laatste nieuws van hun interesse. Zo kan je toevallige bezoekers die je vinden in een gerelateerde zoekopdracht maar zo betalende klanten worden!

Op de achtergrond hebben we een hoop optimalisatie uitgevoerd om jouw website alle kansen te geven om zo hoog mogelijk te ranken in zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo. Met alle technische know how die wij voor je erin hebben gestopt hoef jij geen rekening meer te houden met het technische aspect wat hier vaak wel het geval is. En kan jij de focus leggen op de inhoud en zoveel mogelijk bezoekers omzetten in klanten!

Voor elk bedrijf een website

Het is belangrijk voor elk bedrijf om een website te hebben. Van een groenteboer tot een multinational bedrijf wat speciale producten levert aan de scheepsbouw. Wij weten het aangezien we voor vele doelgroepen al een website hebben gemaakt!

Met een website kan je meer voetverkeer voor jouw lokale bedrijf generen, meer orders binnenslepen voor jouw webshop. Of meer bestellingen laten binnenrollen van jouw dienst of product. Zo kunnen we een mooi portfolio voor je maken voor jouw laatste projecten, of dit nu de mooiste foto’s en video's zijn van je werk als fotograaf. Wanneer je een cursus levert om werknemers verder te laten ontwikkelen. Of jouw laatste boek die je hebt geschreven wilt showcasen en je lezers op de hoogte wilt houden van de opvolger!

Email en domeinnaam

Natuurlijk heb je naast de website zelf ook een thuis nodig voor al jouw andere diensten die bij een website horen. Daarom hebben we bij MijnWebdesignPartner.nl een plek voor al je diensten. Van de email tot de hosting. Email is en blijft nog steeds een belangrijk onderdeel voor elke organisatie. Dit vormt vaak het eerste contact met de Sales afdeling en voor het dagelijkse klantencontact. Daarom hebben we een uiterst robuust en veelzijdig email systeem opgezet zodat je altijd en overal beschikt over jouw email. 

Of je nu in een browser in wilt loggen op je vaste PC of Mac, of je wilt hem instellen in je favoriete programma zoals Outlook of Spark. 

Een domeinnaam is vaak gelijk aan je bedrijfsnaam, en maakt onderdeel uit van de identiteit van jouw bedrijf. Grote kans dat je jouw domeinnaam al vastgelegd hebt. Maar heb je hierna ook de website al laten maken om hier ook daadwerkelijk wat mee te gaan doen? Dat kunnen wij snel, gemakkelijk en betrouwbaar voor je regelen! Het domeinnaam kan bij ons vastgelegd worden of verhuisd. Wij hebben dit ook zelf in de hand als erkend Registrar bij het SIDN en andere landelijke extensies. Zo kunnen we een permanent thuis worden voor al jouw website diensten. 

Vragen en support bij MijnWebdesignPartner.nl

Met een website laten maken kan je natuurlijk een hoop vragen hebben. Daarom hebben we bij een bestelling altijd eerst een kennismaking waarin we je uitnodigen om de visie van jouw website en bedrijf te delen. Wat is het doel van je website, hoe jij de huisstijl voor je ziet en wat we precies voor je kunnen betekenen. Geen bedrijf is natuurlijk hetzelfde. Daarom stellen we dit graag samen met je vast wanneer jij het vertrouwen in ons stelt om jouw website te realiseren.

Natuurlijk wil je ook met korte vragen en verzoeken snel reactie kunnen krijgen, daarom hebben we een aantal wegen waarop je ons altijd en overal kan bereiken. Zoals het ticketsysteem,  de online chat, en via de bijkomende telefonische support die je af kunt sluiten. Onze enthousiaste collega’s weten ook van wanten en hebben een groot inzicht in een breed aantal onderwerpen wat te maken hebben met het hosten, maken en onderhouden van websites.

 Zo zijn we op elke wijze bereikbaar die je zou kunnen wensen! Neem nu contact op om een plan de campagne te maken voor jouw website.