Website laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - Webdesign

SEO campagne

SEO campagne

SEOWEB8

499.00
per maand Excl. BTW

  • SEO Beheer Website
SEO campagne

SEO200

200.00
per maand Excl. BTW

SEO campagne

SEOSPIN8

299.00
per maand Excl. BTW

  • SEO Beheer Spin
SEO campagne

BLOGSMM

195.00
per maand Excl. BTW

  • Bloggen / Social Media Marketing
SEO campagne

SEO150

150.00
per maand Excl. BTW

SEO campagne

Een Search Engine Optimization campagne of Zoekmachine Optimalisatie campagne oprichten is een proces waar tijd en werk in gaat zitten. Waar een advertentie campagne direct live en actief is na het publiceren en het budget bepalen. Is een SEO campagne afhankelijk van een aantal factoren en stappen. Er dient namelijk een contentreeks uitgedacht en gepland worden. De nodige bronnen verzameld en op de juiste wijze een aantal technische maatregelingen genomen. Dit in combinatie met de van nature wat langere tijdspanne van een SEO campagne, zorgt ervoor dat het soms lastig is om dit zelf in goede banen te geleiden. Een partner zoals MijnWebdesignPartner.nl staat je hierin bij en neemt zoveel mogelijk werk en zorgen voor je uit handen. Om je op een maandelijkse basis hiermee te kunnen helpen. En je eenvoudig rapporten hiervan aanlevert zodat jij alleen maar de vruchten hiervan plukt.

SEO campagnes kunnen gezien worden als een plan van aanpak voor de komende periode in het organische zoekbereik van Google. Met een hogere score hierin behaal je nieuwe hoogtes met het organisch zoekverkeer, hoe hoger de positie op de eerste pagina. Des te beter. Een SEO campagne kan bestaan uit vele verschillende aspecten, wat bij elke website en situatie verschillend kan zijn. Dit is daarom altijd maatwerk wat aangemeten wordt aan de wensen voor jouw website. 

Wat voor werkzaamheden vallen onder een SEO campagne? 

Campagnes op SEO gebied kunnen een brede takenlijst omvatten, vandaar dat wij hier ook meerdere pakketten voor voeren. Er kan bijvoorbeeld enkel onderzoek gedaan worden naar interessante keywords waar de focus op gelegd kan worden. Of er kan ook een actie plan hiervoor gemaakt worden om met terugkerende blog posts te werken of andere content aan te leveren. Met deze verschillende pakketten proberen we dit in hapklare brokken op te delen, zodat dit voor iedere website en situatie toegepast kan worden.  

Een website kan nieuwe hoogtes bereiken door een effectieve SEO campagne. Met een goede ranking binnen niet alleen Google, maar ook de andere zoekmachines kan je zeer gericht verkeer binnenhalen. Een combinatie van de juiste keywords en de juiste content kan ervoor zorgen dat jouw website divers verkeer ontvangt met conversie intentie. Of juist op informatieve posts of content beter kan ranken, zodat een website beter op de kaart komt. En daardoor ook weer meer kans maakt op het ranken van commerciĆ«le keywords. Deze balans kan net de sleutel zijn om jouw bedrijf en domeinnaam te laten klimmen in de zoekresultaten. 

Wanneer je dus meer te weten wil komen over welke werkzaamheden het beste kunnen aansluiten op jouw website, dan kan je vrijblijvend met ons contact opnemen. 

Negatieve effecten van lage kwaliteit SEO campagnes

Lagere kwaliteit SEO campagnes kunnen worden opgezet met de beste intenties, echter kan dit grote nadelige gevolgen hebben voor elk bedrijf. Met SEO campagnes die gebruikmaken van SPAM links en slechte kwaliteit content kan dit ervoor zorgen dat jouw zoekresultaten zakken en ook wellicht geheel verdwijnen. Dit is uiteraard niet wenselijk en je wilt dat dit op de juiste wijze gedaan wordt voor jouw bedrijf.

Een lage kwaliteit SEO campagne kan dus schadelijk zijn voor je bedrijf of je naam, en niet alleen voor de korte termijn. Het kan ook een langdurig negatief effect hebben op toekomstige pogingen. Indien je de dupe bent geworden van een dergelijke SEO campagne dan is het raadzaam om hier snel actie voor te ondernemen en enige negatieve effecten voor te zijn.

Daarom kunnen we bij MijnWebdesignPartner.nl de juiste strategie en SEO campagne voor je opzetten, zodat jouw bedrijf op een veilige manier bezig is, en er geen risico aanwezig is op verwijdering van jouw website en resultaten van de Google zoekmachine. Neem nu contact op voor meer informatie en wat MijnWebdesignPartner.nl voor jouw bedrijf kan betekenen!