Website laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - Webdesign

SEO specialist

SEO specialist

SEOWEB8

499.00
per maand Excl. BTW

  • SEO Beheer Website
SEO specialist

SEO200

200.00
per maand Excl. BTW

SEO specialist

SEOSPIN8

299.00
per maand Excl. BTW

  • SEO Beheer Spin
SEO specialist

BLOGSMM

195.00
per maand Excl. BTW

  • Bloggen / Social Media Marketing
SEO specialist

SEO150

150.00
per maand Excl. BTW

SEO specialist

SEO of Search Engine Optimization is de wetenschap van het hoger terecht komen in de zoekresultaten binnen een zoekmachine op het internet. Iedereen is bekend met de verschillende zoekmachines zoals Bing en DuckDuckGo. En natuurlijk de koning onder de zoekmachines, Google. Om te begrijpen hoe jouw website bovenaan komt te staan is een jarenlange studie nodig. MijnWebdesignPartner.nl kan je niet alleen met een website helpen. Maar kan ook voor jouw website de SEO specialist zijn die je omhoog tilt op onze schouders naar betere zoekmachine resultaten. Laten we ontdekken wat we jij kunnen bieden om ook van jouw website een succes te maken. 

Het werk van een SEO Specialist is nooit klaar, het beter gevonden worden in Google is namelijk niet een uurtje werk waar jij of wij zo klaar mee zijn. Google is namelijk altijd aan het ontwikkelen en het verbeteren van hun zoekresultaten. Wil jij bijblijven met jouw website op SEO gebied dan zal dit een blijvende investering zijn. Hierom hebben wij in plaats van een producten pakket of een andere methode, een maandbedrag waar wij vaste werkzaamheden verrichten op maandbasis. Zodat dit overzichtelijker is voor zowel jouw als voor ons. Lees meer op de volgende pagina over de kosten van een SEO specialist.

Waarom zou je investeren in een SEO specialist? 

Hoger staan in Google heeft als grote voordeel dat het meer verkeer naar jouw website brengt op de termen die jij belangrijk vindt. Meer verkeer betekend een hogere omzet, meer klanten die jouw producten bekijken en meer lokale bezoekers aan jouw bedrijf of winkel. Marketing op het internet is niet alleen belangrijk voor het omzetten tot meer verkoop. Maar ook voor het op de kaart zetten van jouw bedrijf, hierdoor meer verkeer naar jouw website krijgen. Meer interactie hebben met jouw klanten en publiek via Social Media en andere kanalen. En natuurlijk meer voetverkeer in jouw fysieke winkel. Omzet verhogen is natuurlijk prioriteit nummer 1 voor velen bedrijven. De manier waarop is met internet marketing eindeloos. Een groot onderdeel hiervan zal altijd verkeer uit natuurlijke Google zoekresultaten zijn.

Een SEO specialist zoals MijnWebdesignPartner.nl brengt jouw website tot nieuwe hoogtes in de Google zoekresultaten en daardoor ook de resultaten van jouw bedrijf. Een prominente positie zorgt niet alleen voor meer verkeer. Maar ook voor een betere herkenning van jouw brand, brands die bovenaan staan zorgen er niet alleen voor dat resultaten beter aangeklikt worden naar de pagina’s die jij verkiest. Maar ook meer herkenning krijgen. 

De voordelen van een solide positie binnen de organische resultaten in vergelijking met de betaalde advertentie posities

Een hoge positie binnen de Google zoekresultaten heeft naast het voordeel dat er meer bezoekers komen naar je website, ook het grote voordeel dat er niet per klik op een advertentie betaald hoeft te worden. Google advertenties op het zoeknetwerk brengen je wellicht wel directe resultaten, iets wat niet mogelijk is met SEO optimalisatie, maar zetten hier ook torenhoge kosten tegenover. Met een grote investering die iedere maand terugkomt krijg je natuurlijk wel bezoekers op jouw website. Maar of ze ook de overstap maken naar betalende klant is natuurlijk geen garantie. Met een geoptimaliseerde website voor SEO, kan je niet alleen voor de termen ranken die jij wilt. Maar gaan we ook op onderzoek uit naar termen waarvoor gerankt kan worden die zeer gericht zijn, met motivatie om te kopen. Hiermee kunnen wij hoge conversie percentages aantonen die ervoor zorgen dat je ook vanuit onverwachte hoeken resultaten boekt. 

Google Advertenties kunnen zo al duizenden euro’s kosten om te onderhouden en zodra je dit budget stop zet, verdwijnen ook jouw bezoekers aan de website als sneeuw voor de zon indien je geen andere efforts elders hebt gemaakt. Met SEO optimalisatie kan je jaren betrouwbaar verkeer hebben van solide posities in de zoekmachines. Helaas kunnen ook wij net zoals elke andere partij hier geen absolute garanties opgeven van bijvoorbeeld een nummer 1 positie. Maar we kunnen wel aantonen dat wij werkzaamheden uitvoeren die werken. En je hier elke maand een net rapport van aanleveren wat er allemaal uitgevoerd is, en wat jouw posities zijn in de Google zoekresultaten.

Achterliggende technologie waar rekening mee gehouden wordt

Met onze diepe scans die we uitvoeren halen we niet alleen problemen naar voren zoals Crawl errors die lagere resultaten veroorzaken. Maar ook verbeteringen aan bestaande content. Met een rapport kunnen dan problemen en verbeteringen snel ingezien worden en opgepakt. Zodat de website een boost krijgt en eerdere content hoger in de ranking komt te staan. De diensten van MijnWebDesignPartner.nl zijn er dus niet alleen voor nieuwe projecten of werk, maar ook voor bestaande websites met jaren geschiedenis. 

Zeker voor bestaande websites kan je al ranken op bepaalde termen die je wellicht nog niet goed in kaart hebt gebracht. Met onze uitgebreide rapportages kan je gemakkelijk inzage krijgen in de termen waar je voor ranked, en kunnen we dan samen om tafel gaan zitten om  deze termen juist meer aandacht te geven voor verbetering in de resultaten. Of het spreiden van de aandacht naar andere termen. Flexibiliteit is hierin een sterk punt van MijnWebdesignPartner.nl. 

Het schrijven van teksten en het optimaliseren van content

MijnWebdesignPartner.nl heeft een enthousiast team van schrijvers in dienst die niet alleen SEO geoptimaliseerde content voor jouw website of bedrijf schrijven. Maar ook hunzelf verdiepen in de materie. Zo zijn er minder oppervlakkige teksten en kan er geschreven worden zoals een werknemer kan die al jaren in dienst is. Naast dit research wat verricht wordt stellen we natuurlijk ook vragen naar de wensen van de teksten, en passen we aan waar nodig om ook jouw tekst naast uniek ook uitdagend, informatief of overtuigend te maken. 

Het optimaliseren van bestaande content is ook zeker een mogelijkheid, waarin de bestaande teksten door ons herschreven worden en geoptimaliseerd voor sleutelwoorden waarmee gerankt dient te worden. Zo kunnen we bestaande content opnieuw laten indexeren, met dit keer wel de gewenste resultaten. 

Wanneer gebruikers een zoekterm invoeren dan zijn ze in vrijwel alle gevallen op zoek naar informatie. Informatie in de vorm van een artikel, beschrijvende tekst of in beeldvorm. Met het schrijven van de juiste teksten informeer je dus niet alleen. Maar zorg je er ook voor dat gebruikers of bezoekers omgetoverd worden tot betalende klanten. Dit heet conversie optimalisatie. Met conversie optimalisatie kan MijnWebdesginPartner.nl als jouw SEO specialist je ook mee helpen. We kijken dan naar enige bestaande teksten en hervormen dit tot converterende teksten die de bezoeker motiveren. En hoe jouw product of dienstverlening het bestaande probleem op kan lossen. 

Backlinks op het internet, een stem ter vertrouwen richting een website

Backlinks zijn niets meer dan andere websites die naar jouw website linken. Niet elke backlink heeft dezelfde waarde echter. Aan ons de taak om voor jouw website en bedrijf de beste kandidaten eruit te zoeken die willen linken naar jouw website. Dit is en blijft een ontzettend krachtige tool voor het ranken van content binnen Google. Dit omdat de autoriteit die een pagina heeft omhoog kan schieten door de juiste backlinks. Met een combinatie van ijzersterke content en geoptimaliseerde pagina’s heb je de combinatie om een succes van jouw website te maken. 

Backlinks kunnen echter ook misbruikt worden op grote schaal, het was in het verleden zo erg dat malafide websites hier vaak misbruik van maakte. En hierdoor kunstmatig de resultaten van een website omhoog mee kregen. Op 1 punt had Google hier genoeg van en heeft hier in een aparte core update maatregelen tegen getroffen. Al deze websites die dus geïnvesteerd hadden in het aanmaken van lage kwaliteit backlinks kregen op de korte termijn een boost. En na deze update zagen ze hun resultaten kelderen of zelfs geheel verwijderd worden. Het is daarom belangrijk om niet met elke partij in zee te gaan die dit soort praktijken er nog steeds op nahoudt. MijnWebdesignPartner.nl verricht zijn huiswerk naar elke backlink die geplaatst wordt en zorgt ervoor dat dit overeenkomt met de styling van de website en hier op aansluit. 

Een SEO specialist die gebruik maakt van schadelijke backlinks kan op de lange termijn voor veel schade zorgen aan een website. Maar gelukkig kan MijnWebdesignPartner.nl ook daarbij helpen, we schonen dan het backlink profiel op via onze tools en zorgen ervoor dat de website weer vertrouwd kan worden door de zoekmachines. En ook weer de website naar voren haalt in de zoekresultaten. Het bijhouden van de backlinks en zorgen voor kwaliteit is een belangrijke taak die wanneer goed gedaan voor veel positieve resultaten kan zorgen. 

Het linken van bestaande tools en het implementeren van statistieken software

Zoekmachine optimalisatie werk is belangrijk om bij te houden en de resultaten hiervan gemakkelijk in een overzicht te hebben. Met een link naar bestaande en vertrouwde tools zoals Google Search Console kunnen niet alleen de resultaten tevens ingezien worden van jouw website. Maar ook enige fouten en verbeteringen opnieuw aangevraagd worden om te controleren. Zo is het noodzakelijk om hier bovenop te blijven om snel enige fouten met nieuwe pagina’s op te lossen en dit gelijk te laten controleren door de partij die ertoe telt, Google. 

Ook is het mogelijk om door ons statistieken tools zoals Google Analytics te laten installeren, waar direct gezien kan worden welke pagina’s het populairst zijn, waar de bezoekers vandaan komen en hoelang ze bijvoorbeeld op de website blijven. Dit allemaal kunnen we in nette rapporten aanleveren die in de volgende meeting mee te nemen zijn. Zo kan je altijd visueel zien waar de kansen liggen, hoe die aangepakt worden en waar MijnWebdesignPartner.nl je allemaal mee kan helpen om ook van jouw zoekmachine optimalisatie werk een succes te maken. 

Het werken met bestaande software

MijnWebdesignPartner.nl is er niet alleen maar voor werkzaamheden te verrichten voor websites die wij zelf opgebouwd hebben. Dankzij onze uitgebreide ervaring met Content Management Systemen zoals Umbraco, WordPress, Joomla en Drupal kunnen we met vrijwel elke website verder helpen om ook hier het meest uit te halen. WordPress is natuurlijk de grootste partij voor particulieren om hun website mee te maken. En Umbraco wordt gebruikt door een hele hoop bedrijven. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het gebruik hiervan en de werking. Zodat we je met elke denkbare website kunnen helpen om ook die topposities te behalen, zonder gelijk te hoeven overstappen van website. Natuurlijk fijn voor iedereen die al een hoop tijd en investering heeft gemaakt in een bestaande website.

Binnen de verschillende Content Management Systemen weten we dus snel enige pijnpunten te bestempelen. En kunnen we ervoor zorgen dat ook jouw bestaande website niet alleen bovenaan in de zoekresultaten komt te staan. Maar ook snel wordt, een prettigere gebruikerservaring biedt aan jouw bezoekers, en nog velen andere verbeteringen voor elkaar krijgen. Zo kunnen we voor elke website een passende oplossing vinden die ervoor zorgt dat jouw resultaten beter worden gevonden en de algehele ervaring die gebruikers hebben op jouw website beter is. En wat dus ook de conversiepercentages omhoog weet te halen.

SEO specialist, een combinatie van werkzaamheden en expertise

Zoals je hiervoor gelezen kan hebben is het werk van een SEO specialist dus niet een eenzijdig beroep. Om hoger te komen staan in Google is het noodzakelijk om van vele vakken verstand van te hebben. Daarom werken wij ook in teamverband nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw resultaten naar wens zijn. Wij kunnen de werkzaamheden combineren van website design en ontwikkeling, tekstenschrijvers en statistieken, rapporteren en backlinks en alle andere werkzaamheden die bij een SEO specialist horen dus uitvoeren zoals jij dit wilt. En daarbij hosten we ook nog eens de websites die bij ons gehost worden op servers die in eigen beheer zijn. Dit maakt het dus uitstekend geschikt voor elk bedrijf wat op zoek is naar 1 thuis en 1 partner voor al zijn website werkzaamheden. 

Met een SEO specialist in zee gaan is dus een doordachte keuze, en mocht je nog nadere informatie willen wat wij voor jouw website en bedrijf kunnen betekenen is een gesprek zo met ons in te plannen. De eerste stap is natuurlijk een kop koffie drinken met een van onze SEO specialisten. En natuurlijk kan dit virtueel of op een locatie naar keuze.