Website laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - WebdesignWebsite laten maken - Webdesign

SEO specialist prijs

SEO specialist prijs

SEOWEB8

499.00
per maand Excl. BTW

  • SEO Beheer Website
SEO specialist prijs

SEO200

200.00
per maand Excl. BTW

SEO specialist prijs

SEOSPIN8

299.00
per maand Excl. BTW

  • SEO Beheer Spin
SEO specialist prijs

BLOGSMM

195.00
per maand Excl. BTW

  • Bloggen / Social Media Marketing
SEO specialist prijs

SEO150

150.00
per maand Excl. BTW

SEO specialist prijs

De prijs van een SEO specialist kan flink uiteenlopen, MijnWebdesignPartner.nl staat er voor om een heldere dienstverlening met duidelijke kosten te zijn. Die naast SEO werkzaamheden voor jouw bedrijf, ook een website kan maken, teksten voor je kan schrijven en nog veel meer. Een one stop voor al jouw vragen over het hoger komen in Google, het schrijven van teksten of het maken van websites. Met ons vaste team van MijnWebdesignPartner.nl kunnen we je helpen met al jouw vraagstukken. Laten we de kosten van een SEO specialist duidelijk maken om ook voor jouw budget een oplossing te vinden!

Een SEO specialist kan je met vele zaken helpen met betrekking tot jouw website, als grootste werkzaamheid hebben wij de taak om voor jouw bedrijf en website meer verkeer binnen te halen. Specifiek vanuit de Organische Google zoekresultaten. Dit verkeer heeft als grote voordeel dat het bijzonder gericht is, en vaak met koopintentie naar gezocht wordt. En dat dit niet zoals met advertenties per klik voor betaald hoeft te worden. SEO werkzaamheden hebben als gigantisch pluspunt dat degelijk werk je voor een lange periode op de eerste pagina kunnen neerzetten. En duizenden bezoekers op kunnen leveren die de informatie vinden die ze zoeken op jouw website. En hierdoor overtuigt kunnen worden om een conversie te verrichten op jouw website.

Het werk van een SEO specialist is nooit af, daarom hebben wij speciaal de verschillende abonnementen in het leven geroepen om ook voor jouw website en bedrijf de beste fit te vinden. Zo maken we het gemakkelijk om ook voor verschillende soorten bedrijven het juiste pakket te vinden. 

Kosten van een SEO specialist

De kosten van een SEO specialist variĆ«ren veel, bij MijnWebdesignPartner.nl hebben wij verschillende abonnementen vormen die gebruikt kunnen worden om het beste te halen uit elk budget. Met onze verschillende pakketten kun je kiezen uit content en social media marketing of een totaalpakket met alles erop en eraan. Kijk in de specificaties van het pakket wat er allemaal mogelijk is en welke onderdelen voor jouw van toepassing zijn. Zo je al ondersteuning krijgen voor jouw SEO werkzaamheden voor 150 euro ex btw in de maand. En is dus geschikt voor elk bedrijf, ongeacht of dit nu een startup is of een bedrijf wat al sinds lange tijd bestaat. MijnWebdesignPartner.nl heeft ervaring met een breed portfolio aan verschillende branches. En kan de beste SEO strategie ook voor jouw website toepassen. 

De kosten van een SEO Specialist zijn dus overzichtelijk en voor elk budget bij MijnWebdesignPartner.nl! Voor verdere vragen neem direct contact met ons op via de online chat, email of ticketsysteem. We staan in de startblokken om ook voor jouw bedrijf direct aan de gang te gaan.

Uurtarief van een SEO Specialist

Een uurtarief voor SEO werkzaamheden lijkt mischien gunstig, maar loopt al snel op in torenhoge kosten. Werkzaamheden zijn namelijk vaak niet in te delen in uurdelen en kunnen wild uiteen lopen. Een abbonement zoals MijnWebdesignPartner.nl hanteerd is niet alleen vele malen voordeliger dan een uurtarief maar nodigt ook uit op een lange relatie. SEO werkzaamheden om hoger in Google te komen zijn namelijk niet te baseren op een dagje werk. Maar dit zijn maandelijkse of zelfs dagelijkse werkzaamheden om ervoor te zorgen dat het beste resultaat behaald wordt. Ook zijn resultaten vaak niet direct zichtbaar, maar kunnen hier een aantal maanden overheen gaan om pas zichtbaar te zijn. Daarom hebben wij ook uitgebreide maandelijkse rapportages die laten zien wat onze focus is geweest, en welke resultaten dit over de langere termijn brengt. Wel zo handig om te bepalen of dit naar tevredenheid gebeurd. 

Welke werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden door MijnWebdesignPartner.nl? 

Wij kunnen een brede selectie aan werkzaamheden voor jouw bedrijf uitvoeren, het is altijd de vraag waar het meeste aan verbeterd kan worden met SEO. Daarom is dit ook aan ons over te laten door kosteloos een offerte aan te vragen voor de werkzaamheden. Wij bekijken dan waar het meest aan winst is te behalen aan jouw Zoekmachineoptimalisatie. En suggereren dan een maandabonnement waarmee we je verder kunnen helpen om ook jouw website te laten stijgen binnen Google. 

Is bijvoorbeeld de content te weinig of van lage kwaliteit, of kunnen we juist beter helpen met de vele technische aspecten van SEO. Met een uitgebreide blik kijken we op jouw website en op de achtergrond waar wij jouw mee kunnen helpen. Zodra een abonnement is aangeschaft kunnen we een diepe scan loslaten op jouw website die zowel de voorkant bekijkt, de achtergrond en externe factoren zoals backlinks controleert. Hiermee zetten we dan een actieplan op waarmee verder gewerkt kan worden. Vele zaken zijn een kwestie van de werkwijze aanpassen, en andere zijn ook meer toe te passen op de achtergrond. Al deze data wordt natuurlijk duidelijk gemaakt in een rapport en kan opgepakt worden met een prioriteit lijst. Van zaken die grote impact hebben op de Google zoekresultaten tot zaken die minder impact hebben. Dit wordt allemaal in kaart gebracht door MijnWebdesignPartner.nl.